Малко снежец и много облаци

Слънцето ще се покаже, за да може след това да видим и затъмнението му

Снегът не се отказва да ни тормози. Както и в четвъртък, така и в петък снежецът ще напомни за себе си. Хубавото е, че той ще бъде за кратко и то само в сутрешните часове. Достатъчно, за да измръзнем по спирките, докато отиваме на работа. А, ако знаете какви хубави спирки радват столичани – ВИЖТЕ ГИ! Хубаво е да се облечем повечко, защото и градусите ще паднат. Те ще бъдат около -3, а най-много ще се покачат до 4 над нулата.

Като цяло времето в петък, който за съжаление не е последният работен ден за седмицата, ще бъде предимно облачно. А вероятността от валежи е 26% - сами преценете трябва ли освен ръкавици, шал и шапка да носите и чадър. Все пак според прогнозата на sinoptik.bg слънчицето може да се покаже към 17.00. Дано!

Иначе сутрешните лъчи ще се появят още в 06.31 и ще се скрият в 18.38 ч. Да не забравите, че има слънчево затъмнение, което при хубаво време може да наблюдавате чрез телескопи, който ще бъдат разположени на две места в столицата. Повече за това, къде ще са те, може да прочетете ТУК.

За да не остане по-назад от слънцето и луната ще напомни за себе си, защото в петък е Новолуние, а звездите пък са се наредили в знака на зодия Риби.