Деси Слава разкри подробности за дуета с Галена

Очаква се песента и видеоклипът да бъдат промотирани в края на пролетта

Деси Слава и Галена ще реализират първия си дует съвсем скоро. Двете певици са се доверили на композитора Даниел Ганев. Това разкри Десислава при гостуването си в "Открит микрофон" на Signal.bg.
"Това е първият ми дуетен проект откакто отново съм в "Пайнер". Смятаме, че ще се получи много хубаво. Песента ни е много добра, лично аз много я харесвам. На Даниел Ганев е, а за текста ще обявим по-късно, защото още се работи по него. Парчето е бързо като цяло, но не от най-бързите. Има нещо тежко в самия ритъм. Песента е с много силен текст -  грабва те, хваща те за душата..." - разказва изпълнителката на "Мойто зайче".
Двете са говорили за колаборацията още преди завръщането на Деси Слава в "Пайнер" и тогава са решили, че ще правят дуетен проект.
"Аз още не бях подписала. Галена нещо беше надушила, някакви слухове там. Когато ме покани, не съм се замисляла много, веднага ми се стори много добра идея, въпреки че не бях подписала договор още. Казах й нека да подпиша договора и да изчакаме малко. След това й казах, че бих искала да си пусна самостоятелно парче и след това да направим дует" - обяснява Деси.

Очаква се песента и видеоклипът да бъдат промотирани в края на пролетта.

"Не искам да обещавам срокове. И двете имаме съвсем прясно издадени музикални проекти - тя с нейната "Пантера", аз с моето "Не го прави". Ще преценим, със сигурност в края на пролетта"- казва тя.