Фестивал за туристи и любители на пътуването в София

Солисти от „Мистерията на българските гласове" ще пеят за гостите събитието

Фестивал за туризъм и забавления "Българският пътеводител" ще се проведе на 28 март 2015 г. в гр. София, Фабрика 126 - място за културни събития и прояви.
Фестивалът е насочен към всички туристи и любители на пътуването, почивката и приключенията.

В множество тематични зали и пространства общини и туристически организации от България ще представят различни дестинации и възможности за туризъм в страната. Темата „Море и летен туризъм" ще ви пренесе в разгара на лятото, където с коктейл в ръка разпускате край басейна на някой хотел. „Планината" ще ви зареди с прохладната свежест и ще разкрие възможностите за пешеходен туризъм, спорт и приключения.

В залата, посветена на балнеологията, ще почувствате лечебната сила на водата и ще намерите предложенията на най-добрите спа хотели в страната. С отделни пространства ще бъдат представени културно-историческия туризъм, приключенски и екстремен туризъм.

Солисти от „Мистерията на българските гласове" ще пеят специално за гостите на фестивала, които ще могат да се насладят още на народни и спортни танци, традиционна и съвременна музика, различни спортни занимания, изложби и прожекции, викторини и много други изненади, предаде КРОСС.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен