С "нещастник" и "лъжец" се поздравиха преди първа точка съветниците

Животът

24-03-2015, 10:14

Снимка:

снимка, архив

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Местният парламент ще се разпали за "Черноморец"

Сесията на местния парламент излезе от релси преди да е започнала

С наказание за съветника Георги Дражев стартира сесия на общинските съветници в Бургас още преди да бъде отворена първата точка от дневния ред. 

Председателят на ОбС - Бургас, Костантин Луков стна обект на гнева на Дражев, който го обвини че е виновен за състоянието на стадион "Черноморец". Причината - Луков отказа искането на гупата от НФСБ, докладната за "Черноморец" да бъде разгледана на финал, заедно с предложенето на съветниците от опозицията за отчуждаването на спортния комплекс и стадион "Лазур". 

Оказа се, че докладната на НФСБ обаче не е заложена за заседанието през март, заради забавени срокове и Луков отхвърли предложението на колегата си от опозицията.

Това разгневи Дражев и той обвини председателя на мастния парламент за кризата с "Черноморец". За да е по-изразителен в обвиненията, добави и определението "нещастник", като поздрав за Луков. Той от своя страна нарече Дражев лъжец. 

Двамата се разбраха да се видят в съда, където да обсъдят обвиненията и определенията, но преди това гнева на Георги Дражев беше наказан с глоба, заради агресивното му поведение в залата.

Водачът на групата съветници от БСП пък, Евгени Мосинов определи поведението и на двамата като незряло.