Лупи: Манджуков и Инджов искат да поставят ЦСКА на колене

Двамата използват елементарни лъжи, смята Александър Томов

Мажоритарният собственик на ЦСКА Александър Томов пусна декларация до медиите и феновете на ''армейците" от името на клуба, в която обвини Петър Манджуков и Юлиян Инджов в лъжи. Според Лупи двамата не само отказват да помогнат на тима, но дори се опитват да го поставят на колене.

 

Ето какво се казва в декларацията, която публикуваме без редакторска намеса:

 

До всички привърженици на ЦСКА До медиите

 

Декларацията на лицата П.Манджуков и Ю.Инджов е достойна за съжаление. Причината не е в отказа им да помогнат на ПФК ЦСКА АД, а в използването на елементарни лъжи, които лесно могат д бъдат опровергани.

 

Оставаме с впечатлението, че намесата на двамата в делата на ПФК ЦСКА АД, атака им срещу Ст. Младенов, както и последните им действия са част от опит армейският клуб да бъде поставен на колене.

 

"Спомоществователството" на П.Манджуков и Ю.Инджов в края на 2014 година е свързано с принудителен залог на големи пакети акции и с висока лихва от 7%. Смешно и несериозно е изявлението, че на тях им е било отказвана информация за финансите на клуба.

 

За това са свидетели десетки служители, начело с изпълнителния директор на ПФК ЦСКА АД Александър Тодоров, които работеха през цялото време лично с Инджов и които отговаряха на всяко негово искане. Ще направим всичко възможно,за да се спаси клубът, както сме правили досега. Имаме резервен, по който се работи в момента.