Има ли трети лица, които искат ЦСКА?

На "Армията" трябва да спрат с недомлъвките

 

След словесния мач между Александър Томов, от една страна, и Юлиян Инджов от друга, останаха доста неизяснени неща.
За да се спре с недомлъвките на „Армията“ е редно Инджови и Манджукови да отговорят дали, след като искат да станат мажоритарни собственици на ЦСКА, след това ще препродадат футболния клуб на трети лица.
Това ще бъде отговор на версията на сегашния мажоритарен собственик Александър Томов, който заяви тъкмо това, че желанието на Инджов и Манджуков е да го препродадат на трети лица.

И за да няма неясноти и недомлъвки нека да кажат има ли такова нещо. Ако наистина няма, тогава може да се попита Томов защо казва това. Но ако наистина има такава версия за препродажба, да изяснят кои са така наречените трети лица.
По отношение на лиценза, ЦСКА ще го вземе. Ако човек се вгледа в писанията на медии от няколко години назад, дойде ли време близо до 31 март като под индиго излизат апокалиптични версии и в крайна сметка всичко си идва на мястото.

Може да звучи натрапчиво, но по-важно изглежда да се отговори на въпроса кой или кои в крайна сметка ще притежават собствеността върху ЦСКА. Лицензът е детайл, с който в последно време виждаме как се злоупотребява. От една страна е Томов, който се бие в гърдите като спасител. От друга идват бизнесмени, които постоянно казват, че ще помагат с пари.
Ами и Томов и Инджов и Манджуков, след като искат да защитават каузата ЦСКА, вместо да казват какво са направили или ще правят на парче, е по-добре да изработят дългосрочна визия за управление на клуба.
В конкретен план е интересно да се види как Александър Томов ще действа без Стойчо Младенов. Досега Младенов му бе гарант за благоразположението от страна на привържениците на ЦСКА.

ЦСКА затова го има и в изключително трудни моменти, защото привържениците на „армейците“ винаги са усещали кога се казва истината. Кога се действа правилно. Така че действията и на Томов, и на Инджов, и Манджуков няма как да останат в сянка. Те винаги ще бъдат под публичните прожектори на великата публика на ЦСКА.