Михов: Без финансово спокойствие и на Капело ще му е трудно в ЦСКА

"Дори и да има трето лице, ако е богат спонсор, защо не"

През 1991 година Валентин Михов наследява на президентския пост в ЦСКА  Борис Станков. Вальо Михов е начело на "армейския" клуб до 1993 година когато става шеф на БФС. През 1992 година по негово време ЦСКА печели шампионата, а когато ръководи БФС България побеждава на 17 ноември 1993 година в Париж с паметното 2:1 с двата гола на Емо Костадинов Франция и се класира на световното първенство. В последствие Вальо Михов ръководи Професионалната футболна лига от 1996 до 2010 година.

 

Специално за bulgaria.utre.bg Михов коментира бурните събития в ЦСКА както и новите треньори в отбора.

 

"Уважавам всеки треньор на ЦСКА. И Стойчо Младенов и сега Галин Иванов и Владо Манчев. Това са истински цесекари които милеят за отбора. Но и Капело да дойде начело на ЦСКА ако няма финансова стабилност нищо значимо не може да се постигне. Ще продължава да се работи в обстановка на напрежение и на парче",  категоричен е Валентин Михов.

 

"Аз не мога да проумея елементарни неща които стават в клуба. Как така някои хора ще искат да си дават парите и няма да са проверили абсолютно всички документи", разсъждава Валентин Михов. " Няма лошо и трето лице  извън Томов, Инджов и Манджуков да поеме ЦСКА. Стига разбира се да е богат спонсор който да осигури спокойствие", допълва Валентин Михов.

 

" Който и да е начело на отбора трябва да има спокойствие. Без значение дали ще се казва Александър Томов или клубът ще се ръководи от Инджов и Манджуков. ЦСКА ще си върне силата и славата само при финансово спокойствие", смята Валентин Михов.