Зимата отвори „адски“ дупки по улиците на София (снимки)

Препатили водачи сигнализират опасните участъци

След продължилата дълго зима по улиците на София са се отворили множество дълбоки, широки и „непредсказуеми“ дупки, сигнализират читатели на Sofiautre. На почти всички столични улици и булеварди има поражения върху пътната настилка. На места дупките са толкова дълбоки, че крият риск както за автомобилите, така и за пътната безопасност.

За една такава дупка в кв. „Света Троица“, точно на кръстовището пред ж.п. гара „Захарна фабрика“ сигнализира читателят ни Павел Любомиров, който ни изпрати и снимки на рисковия участък. Най-опасно е когато вали и дупката се пълни с вода, тогава дълбочината й остава „загадка“ и много от водачите пропускат да я заобиколят. Вече има и потърпепвши, няколко автомобила са пукали гуми и са чупили джанти, разказва той. Именно заради това „препатили“ водачи са сигнализирали участъка, като са поставили в огромната дупка автомобилна гума.

Така че, ако минавате през кръстовището пред гара „Захарна фабрика“, шофирайте внимателно. Там дебне голяма дупка, която може да ви навлече неприятности.
Очакваме още сигнали за пролетните дупки по софийските улици.