50 нюанса сиво в косите - хит за баловете

Бургас Лайф

01-04-2015, 11:43

Снимка:

beauty.fashion.bg

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дебелата вежда решително се завърна

Ретро шик от 50-те и спомен за мила възрастна жена със синя коса е шикозно предложение за младите момичета

Сиво, бяло - сиво, пепеляво, сини и розови кичури ...най-общо казано сребро в косите е хит тази пролет в прическите. От фризьорски салони в Бургас споделиха, че новата мода тип "побелях и остарявам" вече е навлязла в града, при това най-вече сред бъдещите абитуириентки, които масово посивявали. 

"Младите момичета сигурно избощо не знаят или са забравили за този ретро шик,който в началото на 90-те години можеше да бъде забеляза само в косите на старите баби. Сега е много модерно за тях да се боядисват в пепеляво русо, а към него много често искат сиви, сини или розови кичури", споделят местни стилисти, които отдавна се зареждат с новите, модни цветове.

Прическата на баба, цвета на мъдростта, светло сините и розови коси, които преди ясно издаваха възрастта, сега красят млади главици. 

От друга страна е доста успокояващо жените с бели коси да захвърлят ежемесечното боядисване, да се върнат назад към природата, а младите момичета да им завиждат за това как им се е получило, без услие.

След ударното завръщане на дебелата, неепилирана вежда и красотата на побелялата коса, може пък в скоро време да дойдат на мода женските мустаци.