Отново: Жена полетя от 4-ия етаж в Бургас (обновена)

Жената е на 71 години

Жена полетя от 4-тия етаж на кооперация на ул. "Сливница" в центъра на Бургас. 

"Жената е на 71 години. Работим по две версии - самоубийство и падане по невнимание", потвърдиха пред Burgasutre.bg от полицията. Жената е починала от нараняванията. Издирват се близките й в сградата. За инцидента, станал около 14.50 ч. днес, на 112 сигнализирали случайни минувачи, съобщиха още от полицията. 

"Не се чу никакъв писък. Чух само тъп удар и си помислих дори, че пада кукла. После видях, че това е жена, която все още сякаш дишаше. Веднага позвъних на тел. 112", разказа бургазлия, станал неволен свидетел на фаталния инцидент, цитиран от "Флагман". 

(+) 71-годишната жена се казва Тонка Комнева. Синът й живее в съседен вход. Според съседите Тонка имала психично заболяване, и друг път е правила опити за самоубийство.

За последните 30 дни това е трети подобен случай. Преди три дни от 11 етаж на блок в комплекс "Изгрев" в Бургас падна 59-годишен мъж, който е страдал от депресия. В средата на март пък млада рускиня скочи от петия етаж на кооперация в "Лазур", заедно с 3-годишната си дъщеря.