Мила Йовович показа новороденото си бебе (СНИМКИ)

Известната холивудска актриса и модел Мила Йовович стана майка за втори път.

Чуждестранните знаменитости очевидно не страдат от предразсъдъци и смело споделят с многобройните си фенове снимките на новородените си деца.

На официалната си страница в социалната мрежа Инстаграм 39-годишната Мила Йовович пусна снимка на новородената си дъщеря.

"Горди сме да съобщим, че днес се роди втората ни дъщеря Мис Дашиел Идън Йовович-Андерсън! Тя тежи 3.8 килограма, и нейният ръст е 51 см. Обичаме те, Даш!", подписа трогателната снимка щастливата майка.

Снимката показва доста малко момиченце с достатъчно тъмна коса, увито в одеяло. Докато някои фенове обсипаха Мила с многобройни поздравления, други се чудеха на кого прилича  бебето.

Щастливото събитие се случи в ранната сутрин на  1-ви април. Както вече се знаеше, бебето е момиченце, а раждането минало без усложнения. И майка му и детето се чувстват добре. Бащата, режисьорът Пол Андерсън, е на седмото небе.

"Двамата с Пол са изключително доволни. Мила не може да й се нарадва и постоянно прегръща дъщеря си и я целува ", казва официален представител на семейството.

Имайте предвид, че това е второто дете и втората дъщеря в семейството на Мила Йовович и Пол Андерсън. Преди пет години се роди първата дъщеря на звездната двойка – Евър Габо Андерсън. Интересното е, че в този случай до деветия месец на бременността не беше известен полът на детето.

По-рано Мила Йовович активно разказваше в социалните мрежи за това как преминава бременността й.

В края на март, звездата от "Заразно зло" и "Петият елемент", публикува в Инстаграм селфи и разказа за чувствата си на феновете преди раждането на второто си дете. "Насладете се на последните няколко селфита преди началото на безсънните нощи, когато ще изглеждам като зомби!"