Четири квартала остават без вода

Животът

06-04-2015, 17:25

Снимка:

© Sofiautre.bg

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Без начисляване на лихви, ако не платим навреме водата?

Центърът и селата Негован и Герман също ще бъдат на сухо

Четири столични квартала, редица улици в центъра на София, както и селата Негован и Герман ще останат без вода във вторник, заради планови спирания на „Софийска вода”.

В квартал „Кръстова вада” водата ще бъде спряна за близо десет часа – от 10 сутринта до 22 вечерта. Кранчетата ще бъдат сухи на улица „Могилата” в пресечката между „Сребърна” до „Могилата” №2А, както и улица „Йордан Стубел” в отсечката от „Могилата” до „Йордан Стубел” №4.

Заради изграждането на нов водопровод улица „Медвен” в „Княжево” също ще е на воден режим за десет часа – от 10.00 до 22.00 часа.

Една улица в „Овча купел” ще остане без вода от 10.00 до 16.00 часа. Засегнати ще бъдат адресите по улица „Загребска”, но само в пресечката от бул. „Никола Петков” до ул. „Любляна”.

Четири улица в квартал „Ботунец” също ще са на сухо. От 09.00 до 16.00 часа вода няма да има на адресите, намиращи се на улиците: Искър, Извор, Шопска и Зорница.

Кранчетата ще бъдат сухи и по редица централни столични улици. Десет часовото безводие, което ще започне в 09.00 ще продължи до 22.00 часа. А засегнатите адреси са по улица „Триадица” от бул. „Княгиня Мария Луиза” до ул. „Сердика”. Вода няма да има и по ул. „Веслец” от бул. „Княз Александър Дондуков” до ул. „Триадица”. Районът между улиците „Сердика”, „Триадица”, „Веслец” и „Искър” също ще е на сухо във вторник.

Четири улици в село Негован ще бъдат без вода от 10.00 до 15.00 часа. Това са: Васил Левски, Индустриална , Борис Найденов и Езерата.

В село Герман кранчетата ще бъдат сухи от 09.00 до 19.00 часа. А безводието ще е по улиците: Христо Смирненски, Градина, Искър Т опола, Росица и Здравец.