Да разпуснем във вторник вечер?

Защо да не завършите деня в театрален салон

На голямата сцена на Народния театър можете да гледате авторския спектакъл на Камен Донев „Почивен ден“. На камерната – „ Духът на поета“, от Стефан Цанев, постановка на Маргарита Младенова и на сцената на четвъртия етаж - моноспектакъла на Албена Колева „Шърли Валънтайн“.

Театър 199 от 19.30 предлага в афиша авторското представление на Нина Димитрова „Шинел“, в партньорства със Стелиан Радев.

В Сатиричния театър от 19.30 ч. ще се играе комедията „Убийство в експреса“ на унгарския драматург Габор Гьоргей. Участват Александра Сърчаджиева,  Никола Анастасов, Михаил Сървански, Маргарита Хлебарова,  Ивайло Калоянчев и др.

В Театър „София“ довечера ще се играе постановката „Парижката Света Богородица“. Не пропускайте романтичната история по Виктор Юго и изключително силното затрогващо изпълнение на Калин Врачански като Квазимодо. Начало в 19.

Тазгодишният „Европейски музикален фестивал“ представя една от най-прекрасните дами на българската класическа музика – Мила Георгиева. Чаровната цигуларка, която вече за 13-и пореден сезон е първи концертмайстор на Симфоничния оркестър на Радио Щутгарт, ще свири за почитателите си в София тази вечер от 19:30 ч. в зала „България“. Концертът ще бъде с участието на Оркестъра на Класик ФМ радио под диригентската палка на Лучано Ди Мартино.
Този път Мила Георгиева е избрала да изпълни цигулковия концерт на Йоханес Брамс – творба, която е предизвикателство за всеки солист. Във втората част на вечерта публиката ще чуе и Симфония №4 от Лудвиг Ван Бетовен.