Меси: Паднем ли и от Марек може да ни разпуснат

Футболистът на Локомотив Пд Радослав Димитров загатна, че ”смърфовете” може и да не завършат сезона. Защитникът се извини на феновете, пропътували разстоянието до Варна, за да подкрепя тима в първия полуфинал за Купата с Черно море, в който избраниците на Христо Колев-Бащата загубиха тежко – 1:5.

”Много съжаляваме, мисля, че играхме доста под възможностите си и само можем да се извиним на феновете, които ни подкрепяха до последната минута, коментира Ради Димитров по пряков Меси след поражението. - Нямам никакво обяснение защо не се получават нещата. Говорим си преди мачовете, надъхваме се. Не спазваме указанията на треньора и това е проблем. В понеделник идва още един финал с Марек и ако не победим, може да ни разпуснат."

”Имаме директен двубой за оцеляване с тях. Надяваме се да се вдигнем, трябва треньорът да анализира грешките и да ги поправим”, продължи Димитров. ”Надявам се да се появи финансов благодетел, защото се работи непрофесионално. Това не приляга на „Локомотив” (Пловдив) - клуб с история и фенове”, завърши Димитров.