500 евро глоба ако досаждаш на Джордж Клуни

Актьорът е помолил местните власти за съдействие

Властите в италианското градче Лалио, в близост до което е разположено имението на актьора Джордж Клуни, издадоха заповед, с която ще се глобяват с 600 долара всички лица, които проникнат неканени в собствеността на холивудската знаменитост и неговата съпруга Амал, съобщава в. "Дейли мейл".

Вилата на звездата от "Спешно отделение" е разположена на брега на езерото Комо. Клуни е поискал помощ от местните власти, за да бъде гарантирана неприкосновеността на личния му живот.

Кметът на Лалио Роберто Поци откликнал положително на искането на актьора и издал съответната заповед. Така вилите "Олеандра" и "Маргерита" стават забранени зони за папараците, феновете и колекционерите на автографи.

Луксозните недвижимости бяха закупени от Клуни през 2001 година и някои части от "Бандата на Оушън" бяха заснети именно тук.

53-годишният актьор изкарва пролетта и лятото в своите италиански вили, където приема приятели и близки край брега на езерото. Кметските заповеди бяха разлепени в градчето Лалио, разположено на западния бряг на езерото Комо.