Треньорът на Суворово: Съдията извърши "убийство" спрямо нас

Спорт

10-04-2015, 21:29

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Геша: Футболистите на Суворово предизвикаха масов бой

След двубоя дежурният делегат Пламен Хаджийски и Цветан Кръстев ми се извиниха

Наставникът на третодивизионния Суворово Венци Желев изригна срещу съдията Иван Кирилов след домакинската загуба с 0:1 от Черноморец (Балчик). Гостите биха с 1:0 след гол на Ивайло Лазаров от дузпа в 72-рата минута, но Желев обвини за загубата рефера.

Ето какво каза Желев:

"Иван Кирилов ни обезглави. Интересно защо той свири мача, след като за главен съдия бе назначен Цветан Кръстев. Преди срещата двамата асистенти ми подадоха ръка, а Кирилов наведе глава, когато се ръкувахме. Още тогава разбрах какво ни чака. Попитах Кръстев, който бе четвърти съдия, защо не свири, а той ми отговори, че е психически е изморен след Лудогорец – Левски. Отговорих му, че не съм съгласен, тъй като мач във "В" група за него ще е разходка.

Дузпа за тях нямаше. Първо техен играч получи топката в засада, а след това Филип Флоров не извърши нарушение срещу него. След гола кметът ни влезе на терена и поиска да извади отбора. Казах му да не го прави, защото ще ни накажат сурово. Той ми отговори, че по-голямо наказание от това да ни ограбят, няма. В 88-та минута съдията извърши ново "убийство" спрямо нас, като не ни свири дузпа за фаул срещу Събков. Две минути по-късно Генади Луго направи суплес на наш футболист. Резерва от нашите влезе на терена и поиска обяснение на Луго, след което се стигна до масов бой. Не оправдавам играча ни, че нахлу, и го скастрих. В основата на всичко обаче е арбитърът.

След 0:1 той продължи да свири за тях, като даваше измислени фаулове за нас на 35-40 метра от вратата. След двубоя дежурният делегат Пламен Хаджийски и Цветан Кръстев ми се извиниха, и заявиха, че Кирилов ще си получи заслуженото. Аз имам видеозапис и ще го изпратя в Канал 3.“