Геша: Футболистите на Суворово предизвикаха масов бой

Спорт

10-04-2015, 21:41

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Треньорът на Суворово: Съдията извърши "убийство" спрямо нас

Дузпата за нас беше чиста, а накрая футболист на домакините от скамейката влезе на терена и заедно с други негови съотборници започнаха да ритат Генади Луго

Наставникът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изрази задоволство от 11-ата им поредна победа. Тя бе спечелена с 1:0 като гост на Суворово. Геша посрещна с усмивка мнението на наставника на домакините Венци Желев, според който реферът е ощетил отбора му.

"Не знам защо е този рев от Суворово, след като съдията се справи с мача. И аз бях изненадан, че не свири Цецо Кръстев, но го разбрах на загрявката. Дузпата за нас беше чиста, а накрая техен играч от скамейката влезе на терена и заедно с други негови съотборници започнаха да ритат Генади Луго. Така се стигна до масов бой. Двубоят бе равностоен до 60-ата минута, а след това наложихме нашия стил. По-младият ни отбор надхитри по-опитния. Те имаха само един опасен удар към нашата врата", заяви Геша.

Главният координатор на Черноморец Емил Тодоров-Зелето пък допълни: "Нека Суворово да бият дузпа утре и да си сложат трите точки в рамка. Какви претенции могат да имат те, след като не създадоха голово положение. Дузпата за нас си бе дузпа. Щом я има, да не е дава съдията ли?"