От Локо (Сф): Имаме си стратегия, не сме юруш на маслините

Диян Петков говори след мача с Лудогорец

Треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев бе откаран в болница заради здравословен проблем по време на мача с Лудогорец и помощникът му Диян Петков води отбора до края. Именно той говори и пред медиите след срещата, завършила 0:0.

"Не мога да кажа нищо конкретно за Димитър Васев. Нямаме информация, получи се някакъв здравословен проблем, в момента му се правят изследвания и всички се надяваме да е добре," бяха първите думи на Петков.

"Резултатът е отражение на играта. Знаем Лудогорец какъв отбор е, с класа над другите. Мисля, че точката бе заслужена. Мога да кажа чак в края на шампионата дали точката ни задоволява. Равенството бе закономерно. Знам, че ще има претенции към терена, но и ние не го харесваме.

Лошото е, че към момента са ни контузени основни футболисти в атака. Надявам се Румен Трифонов да можем да го използваме за мача с ЦСКА, Шехуди надали ще е готов. Иво Иванов има семейни проблеми.

В момента отборът, с игрите, с желанието, с раздаването, заслужава да е в шестицата, и заслужава да се бори за евроквотите. Но не ни е фикс идея. Смениха се нещата в хода на сезона, и се радвам, че футболистите го разбират. Ще опитаме да се класираме за евротурнирите, защото тези момчета го заслужават. Правят страхотен сезон. Имаме си стратегия, днес хиксът влизаше в нашата стратегия, не сме юруш на маслините", допълни асистентът.