15 април : Разумен компромис

Хороскоп

15-04-2015, 03:33

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

13-19 април: Финансова дисциплина, разумен диалог, приемлив компромис

Слънце в Овен, Луна в Риби. Астрологична картина на деня

Сряда ще донесе вдъхновение на тези, които са посветили себе си на изкуството, или изучаването на тайнствените и мистичните аспекти на живота, вселената и скритите сили, които ги движат. Ще осигури и така бленуваното от по-пасивните и интровернтни натури спокойствие, които ще могат от нищо необезпокоявани да се отдръпнат от света и да се отдадат на покой и съзерцания. Всички останали обаче, вероятно ще оценят деня по скоро като кошмарен, поради свободно ширещия се хаос и нарастващата неопределеност. Разбира се и те си имат обяснение - в случая твърде високата разсеяност и липсата на каквато и да е възможност за съсредоточаване които ще затруднят и най-практичните и здраво стъпили на земята личности. Не вървете срещу съдбата и имайте предвид, че резултатите от усилията ни днес ще бъдат меко казано ненадеждни, да не говорим за допуснатите грешки, които няма да се разминат дори на тези свикнали да разчитат на точността и прецизността си. 
 
Бездействието днес може да се окаже най-разумното действие, затова отпуснете се и се насладете на поредната порция лични преживявания в света на фантазиите и мечтите. Така вероятно ще преодолеете с лекота и стреса, в случай, че ви се наложи да пожертвате финансови средства, или комфорта на романтичното уединение с половинката, заради задължения и отговорности било то към възрастни родители, авторитетни фигури, професионални и делови ангажименти. Конфронтацията с тях, пък и с когото и да било е не само нежелателна но и напълно обречена, затова просто  отдайте всекиму дължимото. Така и почивката ви след това ще бъде по-пълноценна.

Работа и бизнес
Денят определено не е подходящ за делова активност, но пък липсата на професионална дисциплина и неизпълнението на поетите задължения могат да ви струват не само загуба на репутация, но и на финансови средства. Разумния подход в такъв случай е да се концентрирате само върху текущите си преки задължения и да се въздържате от самоинициатива. Проявете сдържаност и благоразумие при контактите си с шефове, представители на официални институции и проверяващи органи. Преговорите с партньори и съдружници, както и оформянето и подписването на финансови документи и споразумения най-добре отложете. 

Здраве, хранене и красота
Вселената е подредила този ден за почивка и съзерцание но ако не можете да си го позволите то поне избягвайте ситуации които могат да генерират физическо и най-вече психическо натоварване. В случай че не успеете, задължително вземете душ преди лягане, а ако имате възможност отделете повече време за водни процедури във  вечерните часове. Разходката около естествен водоизточник ще отмие всякакво напрежение и ще ви помогне да възстановите хармонията и баланса в себе си. Менюто трябва да е леко и разнообразно. Избягвайте груби и трудно смилаеми храни.