Кой няма да има вода в понеделник?

Животът

19-04-2015, 17:39

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Без начисляване на лихви, ако не платим навреме водата?

Три столични квартала остават на сухо

Тече всичко тече – гласеше популярна българска песен. Да, но не и в няколко столични квартала – биха казали от „Софийска вода”, защото от там планират да спрат водата в понеделник.

Квартал „Света Троица” ще остане без животворната течност от 10.00 до 18.00 часа. Засегнатите адреси са по улица „Димитър Петков”, както и живущите в блок 330 и 160.

На сухо за два часа – от 10.00 до 12.30 часа, ще останат и в квартал Бояна. Безводие ще цари по улица „Герганица” в отсечката от „Орешарска” до „Байкал”, както и улиците „Скакавица” и „Телериг”. Живущите по улица Десислава” от „Герганица” до „Богова стъпка” също ще са на сухо. Кранчетата ще пресъхнат и по улица „Орешарска”, но само от отсечката с „Герганица” до „Севастократор Калоян”.

И квартал „Хладилника” ще остане потърпевш от плановите спирания на водата. Там на сухо ще бъде улица „Русалийски проход” от „Банат” до „Козяк”, както и улица „Козяк” от „Русалийски проход” до бул. „Никола Й. Вапцаров”. Там безводието ще е от 10.00 до 15.00 часа, а от него ще бъде засегната и болница Лозенец.

Централната софийска улица „Сердика” също ще е на сух режим от 10.00 до 19.00 часа, но само в отсечката между улиците „Цар Симеон” до „Екзарх Йосиф”.

Не само на пъпа на София няма да има вода. Същата участ очаква и живущите по улица „Средно ливаде” в село Бусманци. Там кранчетата ще бъдат сухи от 09.00 до 15.00 часа.