Галин ще връща още по-български облик на ЦСКА

Николич ще доказва срещу Локо (Сф) защо е взет от предишните треньори

В седмия мач от началото на пролетния полусезон (четвърти от плейофите) на "Армията" ЦСКА ще търси своя първи гол за годината срещу Локо(Сф).

Галин Иванов и Владо Манчев ще се опитат да счупят този антирекорд от предните шест мача без гол за "червените", след като приеха един отбор с нулева зимна подготовка и футболисти, които нямаха мотивация за каквато и да е игра.

Двамата нови и млади треньори на представителния състав завариха един ЦСКА без двама основни играчи. Продаден от бившето ръководство голмайстор Буш и изгонен от бившите треньори Карачанаков. Човекът-пас Емил Гъргоров се връща и си тръгва от ЦСКА още в началото на миналия сезон заради Александър Томов. Неслучайно наскоро каза, че ако през лятото на 2015 реши отново да се връща на "Армията" ще стане само ако Александър Томов не е шеф на отбора.

Любопитно е, че Бадема и Вальо Илиев, които са големи приятели и бяха партньори в ЦСКА, няма да имат възможност да се изправят за първи път един срещу друг. Причината е, че Вальо Илиев е наказан за една среща заради натрупване на жълти картони. Но пък тъкмо Вальо Илиев е човекът който навива Гъргоров да се върне от лятото на "Армията". Макар и на години, Бадема все още е качествен футболист за българското първенство. Неслучайно подемът на Локо(Сф) се дължи и на неговото завръщане в "Надежда".

Очаква се интересен мач между ЦСКА и Локо(Сф) с оглед временното състояние на двата отбора. Стана въпрос за плюсовете, които дава Гъргоров в Локо(Сф). ЦСКА търси непривично след шест кръга своя първи гол през пролетта. Време е Николич, който бе доведен от предишното ръководство, да покаже головите си качества. Размина се на косъм при 0:0 в Разград. Преди това пропусна във втория пролетен кръг дузпа срещу Берое в София. Сега би трябвало на "Армията" да покаже защо е взет в ЦСКА като вкара най-сетне гол.

Галин Иванов в миналия кръг срещу Ботев(Пд) пусна като титуляри за ЦСКА шестима български играчи. Като единият от тях бе Анатоли Господинов, който направи дебют на вратата на "армейците" в "А" група. В този кръг срещу Локо(Сф) Галин се е заканил да пусне седем български футболисти. ЦСКА има нужда от това възраждане с български играчи, за да намери своя роден армейски облик.