Биячи помляха 32-годишен, набеден, че души овце

В наказателната бригада имало и дама

Заради подозрение, че е злосторник и удушвач, 32-годишен жител на свиленградското село Михалич отнесе здрав пердах от група поръчкови биячи от Стара Загора, пише haskovo.net. 32-годишният бил поръчан за кютека от свой съселянин заради съмнение, че му души овцете.

Групата за бързо раздаване на справедливост пристигнала в селото привечер в събота. Сред мъжете, единият на възраст 49 години и двама на по 39 г., имало и дама за цвят - 25-годишна хубавица. Те се изсипали в центъра на Михалич от "Фолксваген Туарег" изневиделица и набързо ступали сочения за удушвач.

Около 21 часа в ГПУ-Свиленград е получен сигнал за пострадалия мъж. На място пристигнал и екип на Бърза помощ. Набитият обаче отказал лекарска намеса. В хода на оперативно-издирвателните действия са установени и задържани биячите, включително дамата. В крайна сметка се оказало, че овцете, заради които битият е бит, измират от болест. По случая е образувано досъдебно производство. Четиримата са задържани за нанасянето на средна телесна повреда.