Един театър във вторник? Защо не?

Афиш

21-04-2015, 13:49

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Директорът на берлинския театър „Максим Горки” гостува в София

Няколко предложения за една хубава вечер

Най-подходящото време за театър е винаги, така че не се колебайте и тази вечер да се насладите на някоя постановка. Подбрали сме няколко предложения от столичните театри за тази вечер. Дано сме полезни за избора ви.

Предложението на театър „София” за вторник вечер е постановката „Две големи американски комедии” на Уди Алън и Нийл Саймън, режисьор е Николай Поляков. Началото е в 19 часа, участват Николай Димитров, Лора Мутишева, Силвия Петкова, Пламен Манасиев, Мартин Гяуров и други.

В 19 часа на откритата сцена на театър „Сълза и смях” ще се играе „За теб”. Автор е Яна Борисова, а постановката е на Петър Кауков. В главните роли са Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов.

Театър „Българска армия” представя „Камен Донев и Оркестърчи”. Началото е в 19 часа на Голямата сцена.

„Табу” е предложението на камерен театър „Възраждане”. Постановката е по Карл Джераси. Старта е в 19 часа, участие ще вземат Тодор Доцев, Валерия Кардашевска, Даниел Цочев, Надя Конакчиева и Ивет Радулова.

Постановката „Вълните” може да гледате в Народния театър „Иван Вазов” от  19 часа. Постановката е на Арлет Ричи, а преводът на  Александра Велева. В главните роли ще видите Юлиан Вергов, Ивайло Герасков, Снежина Петрова, Рени Врангова и Мария Каварджикова.

Малък градски театър „Зад канала” предлага „Недоразбраната цивилизация” от 19 часа. Постановката е на Теди Москов, в ролите влизат Илка Зафирова, Ирини Жамбонас, Таня Пашанкова, Христина Караиванова, Александър Кадиев, Владимир Зомбори, Евгени Будинов, Емил Котев, Иван Петрушинов и Филип Аврамов.

„Мизантроп” е постановката, която ви предлага „Нов театър НДК”. Началото е в 19 часа. Постановката е по Молиер, а превода е на Кирил Кадийски. В главните роли са Ивайло Драганов, Кристиана Ценкова, Юлиян Петров, Ева Данаилова, Виктория Ангелова, Дарий Чавдаров, Светла Рангелова и Калоян Лулчев.