Български пробив! София Вергара блесна с тоалет на родни дизайнери

Двете с Рийз Уидърспун бяха обявени за най-елегантни на червения килим

Холивудската хубавица София Вергара блесна с тоалет на родните дизайнери Добромир Киряков и Борче Ристовски от Beyond.

Актрисите София Вергара и Рийз Уидърспун бяха обявени за най-елегантни от изданието Гламур, дуото се наби и в очите на Дейли Мейл.

В класацията на най елегантните

Русата двойка участва в церемонията по раздаването на 50-тите годишни награди на Академията за кънтри музика вчера, двете долетяха с частен самолет до Далас, като отбелязаха пътуването в Инстаграм.

Инстаграм

След съвместната им изява световните медии в захлас отбелязват стилното присъствие на двете приятелки, които се сближиха покрай партньорството в новия си филм Hot Pursuit.

„Рийз носеше рокля със сребриста предница, която заслепяваше и отразяваше ярките светкавици на камерите, а София в унисон с нея беше облечена в структурирана черна рокля с леко лъскав панел”, хвалят избора на актрисите от Дейли Мейл и добавят подробности за височината на токчетата и прическите им.

Изданието Гламур, отбелязва, че наградите на Академията за кънтри музика (ACM) са важно музикално събитие, което се наблюдава от модните критици под лупа, като изтъква, че Рийз и София получават похвала заедно и поотделно за стилния си аутфит.

Под снимката на двете авторът на статията от Гламур отбелязва, че роклята на Уидърспун е на David Koma, но за съжаление повечето издания на са в течение, че убийственият външен вид, София Вергара дължи на двама българи.

Интернет изданието ViewSofia повдигна завесата и разкри истината за успешната поява на червения килим на двете холивудски актриси.

Оказва се, че не момчетата от Beyond са търсили София, а тя е открила тях! Самият Добри Киряков разказва пред ViewSofia, че повече от половин година техни дрехи се продават в един от престижните мултибрандови бутици в Ел Ей на една от най-скъпите улици, където са локализирани някои от магазините на големите световни модни дизайнери.

Роклята на Beyond, с която е облечена София Вергара е сред тези, които наскоро модния тандем изпраща за продажба там.

Явно в някои от своите шопинг турове София Вергара, или пък нейната стилистка, я харесват и избират за най-голямото събитие за кънтри музика, без Добри или Борче да подозират за това.

„Събудих се сутринта и както обикновено, още докато съм в леглото, започнах да преглеждам Instagram профила си. И както се ровех изведнъж се появява снимка в профила на София Вергара, облечена с наша рокля. Беше много приятен шок! Веднага изпратих снимките на Борче! И от вчера се вълнуваме заедно по случая. Още по-хубавото е, че с тази рокля София влезе в няколко класации за най-добре облечени знаменитости, което е най-големият комплимент за нашата работа. ", споделя развълнувания Добри.

Изданието припомня, че Beyond облякоха и съпругата на Марк Антъни, Шанън де Лима, в жълта шифонена рокля, в началото на месеца.

Шанън де Лима

Тогава стилистката на наследничката на Дженифър Лопес в сърцето на Марк ги открива в Инстаграм и прави запитване за няколко рокли. Окончателният избор бил върху този модел и цвят, който самият Марк одобрил за половинката си, за да се появи с нея на червения килим на Латино наградите.