18 години Ice Cream радват своите верни фенове

С много шум и истинска музика групата отбеляза големия си празник

Популярната българска група Ice Cream снощи почерпи феновете си с грандиозен концерт в зала 3 на НДК по случай 18-годишнината от създаването си, предаде репортер на Sofiautre.bg. По време на грандиозното шоу изпълнителите представиха третия си албум „Животът е един”, който всеки от присъстващите почитатели получи като подарък на влизане в залата.

Програмата започна със загрявка от DJ ROSS и представления на Петя Александрова - Alexa и балет „Fame”.

На събитието стана ясно, че женското присъствие в бандата в лицето на Елена Брусарска ще бъде сменено от Мартина Иванова. Изпълнителите и публиката приветстваха топло новата вокалиска, която достойно застава на мястото на Елена.

Многобройните почитатели на Ice Cream се забавляваха няколко часа в компанията на Даниел Димитров - Ice, Малин Миланов - Монти, Елена Брусарска и Мартина Иванова.

На сцената се изявиха още Иван Тишев от „Революция Z” на китара, Христо Михалков от „Революция Z” - бас, Радо Казасов от група Funky Miracle на бaрабани и N.A.S.O. - пиано и бек вокали. Специален гост на взривяващия концерт беше рапърът Dim4ou.

Ice Cream представиха някои от най-хитовите си парчета с нови аранжименти, сред които „Те карам да вибрираш”, „Взимам/давам”,„M&M (Момичета и момчета)”, „Заредени”, „Мисля си” и „Влюбени в свободата”.

Истински фурор сред публиката настана при изпълненията на едни от най-силните песни в дългогодишното творчество на групата - „Захир” и „Борбата”. Заедно с варненския рапър Dim4ou рождениците изпяха песента си „Без страх”, която е част от последния им албум.

Типично за творчеството на Ice Cream, социалните теми намериха място както в текстовете на някои от изпълнените песни, така и в изказвания на Монти относно проблема с нарастващия брой заминаващи сънародници в чужбина. Той призова българите да останат тук, да се борят и да бъдат добри, честни и човечни.

Сърдечни, истински и пълни с позитивни емоции, Ice Cream накараха публиката си да вибрира и да си даде сметка, че животът е един и затова трябва да бъде изпълнен с радости, а хората да мечтаят със сърца, изпълнени с любов.