Ваня Джаферович: Берое знае как да бие Лудогорец

Очаквам открит и зрелищен футбол

Бившият играч на Локо(Сф) и Берое Ваня Джаферович коментира пред Bulgariautre.bg предстоящата среща между старозагорци и устремилия се към четвърта поредна титла тим от Разград.

"Берое знае как да бие Лудогорец. Направи го вече веднъж през този сезон в първи осминафинален мач за Купата на България. Тогава победихме разградчани с 2:1 на наш терен. Може да повторим силната игра от преди няколко месеца", напомня Ваня Джаферович.

"Очаквам отворен и зрелищен футбол между Берое и Лудогорец. Отборът от  Разград играе открит футбол и за нас това ще е добре, защото момчетата на Петьо Хубчев обичат зрелищен футбол", споделя Джаферович.

"Не вярвам Лудогорец да играе отпуснато независимо, че вече е почти сигурен шампион. Според мен отборът от Разград ще иска да си осигури титлата възможно по-бързо, за да има възможност да се концентрира върху втория полуфинал за Купата на България срещу Левски в София", заяви Джаферович.

"Независимо, че Лудогорец ще играе с пълни сили, както казах, имаме сили да ги бием. А в краен случай равен мач пак ще е полза за нас, защото ни оставя в битката за тройката", допълни Джаферович.