Драголов: Лудогорец е почти шампион, Берое може да се възползва

Спорт

22-04-2015, 15:14

Снимка:

LAP.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фен магазинът на Берое с уникални намаления

Ботев и Берое си поделиха Тракия

Хубчев трябва да научи играчите си кога да влизат остро и кога не

Легендата на Берое и шампион с тима от Стара Загора през 1986 година Васил Драголов коментира пред Bulgariautre.bg шансовете на момчетата на Петър Хубчев да спечелят срещу Лудогорец.

"Берое има голям шанс да победи Лудогорец в предстоящата шампионатна среща. В началото на сезона го направихме като победихме тима от Разград за Купата на България с 2:1", напомня Васил Драголов.

"Лудогорец поведе с 8 точки на Локо(Сф) и с 9 на ЦСКА и е почти сигурен шампион. Така,че се надявам да не играят с пълни сили в Стара Загора и ние да се възползваме и да ги победим",надява се Васил Драголов.

"Равен също ще е добре за нас ако искаме да атакуваме третото място което ще ни даде шанс да участваме в квалификациите за влизане в групите на Лига Европа. И все пак победа ще бъде още по-добре дошла",смята Драголов.

"Берое в два мача поред остава с десет души. Хубчев трябва да научи своите футболисти как да се пазят от излишни червени картони. В същото време отборът да не става по-малко агресивен. Просто играчите да знаят в кой момент е добре да играят по-твърдо без опасност да бъдат наказани с първи и съответно после с втори жълт картон. Или директно с червен картон", предупреждава Васил Драголов.