Смайващо! Депутат стопи 33 килограма за 2,5 месеца с вълшебен продукт

Областният представител на ДПС във Варна Ерджан Ебатин стопи смайващите 33 килограма само за два месеца и половина, като виновник се оказа бившата му колежка от Парламента и настоящ експерт по хранене номер едно на България Петя Раева. Депутатът, който страдал от наднормено тегло отишъл на промоция на книгата на Петя „Радостта от храненето“ и почти на шега решил да пробва продукта й за отслабване „New Green Line”. Три месеца по-късно Ебатин е напълно нов човек и дължи всичко на вълшебната добавка.

„Преди се задъхвах дори като дишам. Трудно изминавах 500 метра. Не можех да спя, имах проблеми със ставите и високо кръвно. Сега се чувствам отлично. Всеки уикенд тичам по 8 километра с кавказките си овчарки през полето“, споделя впечатленията си политикът в интервю за в. Уикенд.

Паралелно с приема на продукта областният представител на район Варна решил да промени изцяло начина си на живот – храни се само с телешко, филе от риба и различни видове салати. Не близва газирано, а онова, което според него е вълшебната формула за справяне със стреса е спортът.

„Спортът страшно много калява волята. Дава ти самочувствие и те кара да възприемаш света по един съвсем различен начин. Дава ти увереност, че можеш да се справиш с всяко предизвикателство“, споделя депутатът.

Ерджан Ебатин провежда голяма част от спортните си занимания в развъдника си за кучета. Той споделя, че те са голямата му страст и им обръща завидно внимание. На 10 май, на язовир 40-те извора край Асеновград, депутатът ще вземе участие в специална изложба на кавказки овчарки, където ще представи своите любимци.