Фен на „Анатомията на Грей” съживява убит герой с петиция

Д-р Дерек Шепърд „умря” в четвъртък

Сценаристите на сериала „Анатомията на Грей” „убиха” персонажът Дерек Шепърд изигран от актьора Патрик Демпси в епизода от миналата седмица.

Явно някои фенове са повярвали, че биха могли да повлияят на продуцентите и са наченали интернет петиция в която настояват за връщането на любимия си доктор на екран.

 "Това е като да убиеш президента на „Анатомията на Грей” ! " пише създателката на петицията Къртни Уилямс  и продължава "Трябва да върнете Дерек ОБРАТНО! СЕГА! Веднага! "

Лоши новини за Уилямс и 4268 (и нарастват), които са подписали петицията: Той няма да се върне, но Демпси, който говори пред Ентертеймънт Уикли за напускането на шоуто , разбира защо феновете са разтревожени.

 "Мисля, че всеки път щом оригинален член на екипа напусне, винаги има празнина, която никога няма да бъде изпълнена", каза той."Шепърд е любим герой. Хората не искат да го загубят. Той е бил в живота ни повече от 10 години. Но това продължава, и ще се развива."

Създателката на петицията предполага, че продуцента Шонда Раймс е направила  епизода, където той умира на принципа "Появи ми се на сън" или "халюцинация."

"Не можеш да си играеш с нашия живот и емоциите ни така, Шонда, НЕ! Това не е правилно! Как спиш спокойно през нощта?!? !!", забива ножа до дръжката разярената зрителка.