Петя Раева бе специален гост и партньор на Руския бал на Евгени Минчев

Поредният Руски бал бе посветен на 75-та годишнина от рождението на Емил Димитров

Експертът по здравословно хранене Петя Раева бе специален гост и партньор на осмия по ред, традиционен Руски бал, организиран от Лорд Евгени Минчев, който се проведе на 26 април в елитния ресторант "Друзья".Светската дама връчи специална награда - двете части от книгата си „Радостта от храненето“, превърнали се бестселър и една опаковка от революционния си био-продукт за редуциране на теглото “New Green Line” - на един от изтеглените щастливци.

„Никой от тук присъстващите не се нуждае от отслабване, но знам, че през пролетта всеки един от вас открива приятел, на когото му е необходимо“, пошегува се светската дама с присъстващите на бляскавото събитие.

„Руският бал се превърна в една от емблемите на София и за мен е радост да съм партньор на това събитие“, допълни още тя.

Петя Раева очарова гостите на елитното събитие с перфектния си външен вид и стилната си визия. Бившата депутатка се прочу, след като успя да свали 30 килограма още по време на стажа си в  41-вото Народно събрание и впоследствие се превърна в един от предпочитаните консултанти по здравословен живот на цял куп известни личности.
Евгени Минчев събра представители на светския бизнес елит и хайлайф за осми пореден път.

Тази година на събитието, което има благотворителен характер, присъстваха  бизнесдамата на 2014 година Ружа Игнатова, притежателката на салони Емритаж Наталия Верхозина, бизнес дамите Славка Каравелова, адвокат Биляна Тончева, Елена Кристиано, Ивана Скендерова, Силвия Хрисимова- Шонлебе и др. Сред гостите се откроиха елитни руски аристократи, популярни представители на родния хайлайф  и други. Специално за събитието пристигна звезда от британската легендарна група Blake Стивън Боумън, който зарадва гостите с две изпълнения.

Поредният Руски бал бе посветен на 75-та годишнина от рождението на Емил Димитров.  По този повод се проведе и  търг, на който с благотворителна цел се продаде оригинална плоча на естрадната легенда, предоставена от сина му Емил Димитров-син.