Левски и НКП с важно съобщение до феновете

Тежък пропускателен режим за мача с Лудогорец

Ръководството на Левски отправи важно съобщение до феновете си относно пропускателния режим за предстоящия мач с Лудогорец от полуфиналите на Купата на България.

Ето какво написа официалният сайт на клуба:

Уважаеми фенове, във връзка с предстоящия реванш за Купата на България срещу Лудогорец в сряда, 29.04.2015 г., от 18:45 часа, искаме да ви запознаем със следната информация:

За улеснение на всички привърженици, които ще влизат през 6 и 7 вход на сектор „Б” ще бъдат отворени пропусквателни пунктове откъм парка на „Герена” при паметника на Васил Левски.

Останалите привърженици ще могат да влизат през входовете откъм касите на стадион „Георги Аспарухов” на улица „Тодорини кукли” 47.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17:15 часа.

Призоваваме всички фенове да се възползват от възможността за по-рано влизане в секторите, за да не се получи струпване пред пропусквателните пунктове.

Обръщаме ви внимание, че на стадиона няма да бъдат допускани раници, пликове с багаж и други. Поради очакваните метеорологични условия ви напомняме, че чадърите са забранени, а в секторите ще бъде допуснато само внасянето на дъждобрани.

Важно е да имате предвид, че всеки привърженик ще бъде допуснат да влезе само през входа, за който има закупен билет.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА! САМО ЛЕВСКИ!

В същото време от Националния клуб на привърженика също взеха отношение по темата и тъй като видяха доста усложнен пропускателен режим, призоваха феновете да не се поддават на провокации.

Ето и тяхното съобщение:

Приятели, държим да уточним, че поради огромния интерес към двубоя с Лудогорец полицията го е поставила в графа „рисков“.

Това означава, че органите на реда ще съсредоточат големи свои части в района на стадиона и вътре в него откъм Сектор „Г”.

Достъпът до стадиона в известен смисъл ще бъде затруднен, тъй като пропусквателния режим преди самите входове на съоръжението ще се осъществява от полицията по нейно усмотрение и в съответствие със спуснатите й заповеди.

В същото време поради неуредени финансови ангажименти от страна на ПФК към охранителната фирма - стюарди в секторите няма да има. Такива ще бъдат разположени само по входовете и на пистата.

Въпреки затрудненото положение, в което се намираме всички, екпът на НКП и на охранителната фирма ще направят всичко необходимо както за безпроблемния достъп до стадиона на Левескарите и техните деца – БЪДЕЩЕТО НА ЛЕВСКИ, така и за цивилизованото протичане на мача.

Умоляваме Ви да не чакате последния момент за влизането на стадиона, а да сторите това по-рано. Носете със себе си документи за самоличност (лична карта и ученическа книжка).

Умоляваме също родителите и настойниците да попълнят деклараците за децата, които водят, преди полицейската контрола, за да не стават струпвания около единствената патрулка, в която се осъществява тази дейност.

Струпванията водят до напрежение, то до скандали, а скандалите не водят до нищо добро.