Стойчо Стоев: Лудогорец не може да ни изненада

Гикиевич приключи с Левски, категоричен е треньорът

Левски се изправя срещу Лудогорец в мач реванш от полуфиналите на Купата на България. Срещата е в сряда на "Герена" от 18:45 часа. Първата среща завърши 0:0, а настроението в щаба на "сините" е учудващо спокойно или поне това подсказа треньорът на тима Стойчо Стоев на пресконференцията преди двубоя.

"Стремя се да успокоявам момчетата. Преди един такъв мач всеки може да прегори. Този мач е важен за отбора. Както на футболистите, така и на мен ми се иска да отидем на финала. Уважавам съперника, след като съм бил там цяла година. Тренирахме дузпи, и това го има като вариант. Настройката в момента е доста добра. Знаем, че се изправяме срещу най-добрия отбор в България.

Лудогорец може да не е достатъчно убедителен, но вече е изграден отбор. Дори да има някакъв регрес, това не значи, че са по-слаб отбор. Знаят важността на всеки мач. Със сигурност знаят какъв мач ги чака на "Герена". Нямат с какво да ни изненадат. Предполагам, че и ние нямаме с какво да ги изненадаме. Мисля, че ще е оспорван мач. Надявам се ние да сме крайни победители. Пълните трибуни би трябвало да окажат позитивно влияние на футболистите", коментира Стоев и разкри лючбопитна подробност за това къде ще отидят парите от приходите от мача.

"Парите от билетите ще отидат в джобовете на персонала и служителите в клуба. Футболистите приеха това. Въобще не е имало несъгласие в отбора", допълни треньорът.

Стойчо Стоев коментира и темата с Лукаш Гикиевич, като бе категоричен, че полякът вече е приключил със "сините", след като вчера бе отстранен от първия отбор.

"Каква да е ситуацията с Гикиевич? Нормална е. Мисълта ми е, че има граница, която се прескочи. След като я преминава, всеки си носи последствията. Няма шанс да го върна. За мен приключи и няма да го взимам в първия отбор. Не знам какво ще става, това са договорни отношения между него и ръководството", добави треньорът на Левски.