Спипаха учител да се натиска с ученичка (ВИДЕО)

Клип със сладострастния преподавател е качен в интернет

В Китай уволниха учител, който бе заснет с камера как се целува с ученичка в офиса си. Господин Ксю е бил заснет от други ученици, докато е опипвал момичето в училище в Чунцин. 30-секундното видео, заснето с мобилен телефон, предизвика сериозен обществен отзвук, след като бе разпространено в интернет преди няколко дни, пише People's Daily Online. Съобщение, придружаващо клипа, гласи: „26 април 2015 в СОУ в Чунцин. Учител по математика бе заснет да прегръща и целува ученичка в своя офис”, съобщи БЛИЦ.
На видеото се вижда как палавият даскал прегръща и целува ученичката, която пък си отвръща главата, очевидно опитвайки се да му се противопостави. След това той я стиска през кръста и започва да й целува по врата.
Шокиращите кадри предизвикаха силен дебат в цял Китай и призиви ръководството на училището да предприеме мерки. Местното правителство е започнали разследване по случая. Според първоначалните данни, видеото е автентично и въпросният учител сериозно е нарушил професионалната етика.
От Борда по образование обявиха, че Ксю вече е уволнен. „Не толерираме този вид –поведение в нашето училище от който и да е, най-вече от учителите”, се казва в изявление на учебното заведение.
Шокиращият инцидент е поредният от веригата притеснителни случки в китайски училища и колежи. По-рано този месец бе съобщено за запис, на който учител по история удря ученичка в учебник, след което я гъта на земята и започва да я тъпче.
Друг преподавател бе уволнен, след като принуди двама свои ученици да коленичат на земята и да се преструват на табуретки.