Дита фон Тийз ще учи туристи на стриптийз

Сексапилната знаменитост ще преподава и основи на бурлеската

До интересен ход за привличане на клиенти прибягна луксозен ваканционен комплекс в САЩ. Ръководството на курорта Canyon Ranch в Тусон, Аризона е решило да привлече най-известната стриптизьорка в света Дита фон Тийз.

Нейната задача ще бъде да  преподава стрипфитнес - смес от фитнес с елементи на стриптийз. Според американските медии, 42-годишната Дита не само ще научи учениците си да се движат грациозно, но и ще преподава основите на бурлеската. Първите класове започват в началото на лятото.

"Много сме  доволни, че Дита фон Тийз се е съгласил да учи нашите гости на стрипфитнес,  уверени сме, че нейният мастърклас по бурлеска ще се хареса на тези, които идват за първи път в нашия курорт, както и на нашите постоянни клиенти, "- каза говорител на аризонския ваканционен комплекс.

Дита също е много развълнувана от това преживяване. "Тези сесии няма да имат нищо общо с моето шоу. За мен това е възможност да споделя своите знания и да научат жените на самочувствие. Вярвам, че бурлеската има много общо с феминисткото движение, "- казва танцьорката и дизайнер.

Престоят в Canyon Ranch никак не е евтин. Петдневен пакет почивка с трансфери, настаняване и храна ще струва около 5500 долара.