Паро: Смятам,че ЦСКА ще вземе лиценз за "А" група

Любо Пенев трябва да остане треньор и за следващия сезон

Легендата на ЦСКА като треньор и футболист Аспарух Никодимов коментира пред Bulgariautre.bg предстоящия мач на "армейците" с Лудогорец и назначаването на Любо Пенев като треньор на "червените". Както и финансовото състояние на клуба.


"Смятам,че ЦСКА ще вземе лиценз за "А" група, както и за евротурнирите. И друг път отборът е бил в тежка финансова криза и се е оправял. Смятам, че от клуба ще изчистят дълговете си към НАП. Виждам,че се работи усърдно по този въпрос в последно време", казва Паро Никодимов.


"Любо Пенев пое отбора и веднага се видя тотална промяна в поведението на футболистите в Стара Загора. Задължително от ръководството трябва да направят всичко възможно да го запазят като треньор на ЦСКА и през следващия сезон. А през лятната пауза Любо да си направи на спокойствие селекция, която той намери за най-подходяща.  От сегашния състав на отбора да остави които са му нужни",добави Никодимов.

" ЦСКА може да спечели мачът си с Лудогорец. Щом и Берое и Левски побеждават отбора от Разград защо и ЦСКА да не го победи. Още повече,че в състава се чувства ентусиазъм благодарение на Любо Пенев", убеден е Паро Никодимов.