Гергьовден ще бъде горещ

Животът

05-05-2015, 17:34

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ето как ще изчезне слънцето

Май започва със слънце

Термометрите ще скочат до 31 градуса

Единственото по-хубаво от почивен ден, е почивен ден в средата на седмицата. А единственото по-хубаво от почивен ден в средата на седмицата, е топло време и Гергьовден през него. В случай, че сте решили да прекарате празника на открито с барбекю, агнешко и вино, бързаме да Ви предупредим да си подсигурите сянка и лед за напитките.

В случай, че имате вила с басейн, можете да използвате почивния ден за първа слънчева баня, защото в сряда температурите ще достигнат цели 31 градуса, облачността ще бъде незначителните 17 процента, а вероятност за валежи няма, според прогнозата на sinotpik.bg. UV индексът ще бъде много висок, така че не забравяйте да се защитите от слънчевите лъчи подобаващо. Не се притеснявайте и за барбекюто, защото вятърът ще бъде едва 0,9 метра в секунда. 

Ако чакате гости по случай празника и Ви е нужно да започнете подготовка от ранни зори, то в сряда слънцето ще изгрее в 06.15 часа. Продължителността на деня ще бъде цели 14 часа и 16 минути и той ще приключи в 20.32 часа. 

Ще можете да продължите празнуването на лунна светлина. Фазата на луната ще бъде намаляваща полупълна, осветеността й ще е цели 95 процента и ще се намира в знака на Стрелец.