Вампирите Иън Сомърхолдър и Ники Рийд ще си имат бебе

В момента двамата са на своя меден месец

Звездата от вампирската сага "Здрач" Ники Рийд и телевизионният вампир Иън Сомърхолдър са на път да се сдобият с „млада кръв”.

Преди малко повече от семдица Иън Сомърхолдър влезе в ролята на съпруг, а сега се оказва, че скоро ще става и татко.
Според запознати неговата половинка - актрисата Ники Рийд, е бременна. Тя е в началните месеци и затова не й личи все още.

Двамата са върха на щастието и в момента се наслаждават на медения си месец. Първата им официална поява след сватбата бе в Бразилия преди дни, където младоженците не скриха щастието и любовта си. Преди това те бяха в Мексико, от където стана ясно, че не са успели да видят нищо, тъй като не станали от леглото. Сами се досещате на какво са се отдали младите влюбени.


Близки до двойката издават, че именно бременността на Ники ги накарала да избързат с тържеството, което трябваше да се състои през лятото.
До момента нито Иън, нито Ники са потвърдили щастливата новина, но се очаква съвсем скоро и това да се случи.

Ники Рийд и Иън Сомърхолдър започнаха да се срещат скоро след раздялата на актрисата със съпруга й Пол Макдоналд, разводът й с когото беше финализиран съвсем наскоро.

Малко след началото на романа им Рийд и Сомърхолдър заживяха заедно и дори осиновиха няколко животни.

Иън Сомърхолдър преди имаше връзка с родената в България канадска актриса Нина Добрев, с която си партнира в хитовата телевизионна поредица "Дневниците на вампира".