Георги Василев: ЦСКА може да победи Лудогорец

Битката не е само между Любо Пенев и Георги Дерменджиев,а на клубовете

Легендарния български треньор Георги Василев и сегашен наставник на Етър Георги Василев говори пред Bulgariauutre.bg за предстоящия най-интересен мач от 29-ия кръг на "А" група между ЦСКА и Лудогорец.


"Очаквам много интересен мач между ЦСКА и Лудогорец. В момента "червените" са в негативна серия без голове, но независимо от това смятам,че те имат шанс за победа в този мач. Причините са според мен интересът към срещата и пълните трибуни които ще бъдат на "Армията". Също така факта,че Любо Пенев е роден победител и ще ги надъха за успех точно срещу Лудогорец. Както и самите футболисти вече имат настроение за игра", сподели Георги Василев.


"Лудогорец сигурно са малко разочаровани от факта,че загубиха полуфинала за Купата от Левски и няма да постигнат дубъл, както свикнаха напоследък. Ясно е,че ще бъдат първи в шампионата, но колебливите им игри напоследък се виждсат ясно. И заради това ЦСКА може да се възползва да победи", заявява Георги Василев.


" Искам обаче да подчертая,че това няма да бъде битка само между Любо Пенев и Георги Дерменджиев. Или между футболистите на двата отбора. Това ще бъде здрав мач между два солидни български клуба. Лудогорец е такъв от по-ново време,но вече четвърта година показва,че може да се бори с грандовете ЦСКА и Левски. При това успешно. Но мачът между ЦСКА и Лудогорец е една битка която може да бъде спечелена от всеки", допълни Георги Василев.