Нов труп край Пасарел откриха криминалисти

Тялото е разложено и обезглавено, не може да се определи полът на жертвата

Полицията е попаднала на още един труп в езерото край село Долни Пасарел, където на 10-ти февруари беше открито в куфар и тялото на 5-годишния Никита Леонтиев. Вторият труп е в напреднал стадий на разлагане и поради тази причина не може да бъде установен дори полът, съобщава Нова.

Разследващите са се натъкнали на трупа, след като са отишли в района да събират още доказателства за убийството на 5-годишния Никита Леонтиев. Около 16.00 часа в селото дошли полицаи, които са търсели двама свидетели, за да ги придружат до въжения мост при езерото.

На мястото е имало още униформени, както и медици и водолази, които са извадили обезглавен труп от водата. По разказа на очевидци единственото, което се виждало, е, че тялото е било облечено с анцуг и черни маратонки.
От Столичната полиция обясниха пред БНР, че в момента се уточнява дали става въпрос за извършено преди време престъпление или за нещастен случай.

Междувременно днес стана ясно, че убиецът на малкия Никита е руснакът Герман Костин, който твърдеше, че по време на престъплението е бил в Русия. Вината ме се потвърждава от ДНК материал, открит по кърпата, с която е било увито момченцето.