Активист към Ким Кардашиян: „Ти си най-гнусното същество” (ВИДЕО)

„Егоист, убиец, засрами се...” скандираха защитниците на животинските права

Ким Кардашиян не успя да се нарадва на премиерата на своята книга със селфита наречена „Егоистично”.

Докато тя раздаваше автографи по повод премиерата на книгата група природозащитници, които протестират против носенето на облекла от естествена кожа развалиха празника й и предизвикаха суматоха пред очите на стотици чакащи за автографи почитатели.

Както знаем от многобройните снимки в медиите, гардеробът на Ким е пълен с такива дрехи. "Ти си най-ужасното човешко същество на тази планета. Как не те е срам да подкрепяш тази индустрия, която убива," - с тези думи един от протестиращите нападна риалити звездата. Останалите също скандираха "убийца" и "отвратителен човек".

"Срам за теб, че поддържаш кожената индустрия", продължава да реди момчето срещу шашардисаната Ким, която малко преди това с широка усмивка на лицето ги поздрави за това, че са дошли на събитието й.

Оказа се, че момчето и придружаващата го група хора са от сдружението Animal New York, които се борят за правата на животните. И най-вече за това да не се използват естествени кожи за дрехи. Именно с това е известна самата Ким Кардашиян, която дори вече е започнала да издокарва и невръстната си дъщеричка в подобни облекла.

Макар и леко стресната, според очевидци Ким приела обвиненията спокойно и изчакала охраната да се намеси. Изгонените протестанти останаха на вън и продължиха да скандират развявайки плакати на убити заради скъпата си кожа животни.

Това не е първият път, в който Ким се сблъсква с гнева на защитниците на животни. През 2012 г, тя беше поръсена с брашно, докато минаваше по червения килим, от активисти на ПЕТА.