Анита Мейзер: „Аз съм лицензиант на конкурса “Mrs Bulgaria World”!

Конкурентната марка на Меги Савова няма права да изпрати участничка на финала, твърди Мейзер

Варненката Анита Мейзер, която преживя „он-лайн линч” след като участва на конкурса „Mrs  World” представяйки България, вече е официален притежател на правата за конкурса „Mrs Bulgaria World” за страната ни. Това съобщи самата тя на живо в ефира на НОВА.

В обширен пост в социалните мрежи Анита обяснява подробностите около придобиването на правата, предоставени й от Илайн и Дейвид Мармел, притежатели на лиценза и организатори на конкурса за целия свят и разликата между "Mrs Bulgaria World" и "Мисис България" чиито лицензиант е друга бизнес дама. Анита Мейзер и Яненка Люцканова са придобили и правата за организиране на финалния конкурс "Mrs World", който се провежда в най-атрактивните места по света.

Меги Савова, организатор на подобен конкурс у нас обвини от ефира на „Господари на ефира” Анита, че е самопровъзгласила се „Мисис България” и няма право да участва на конкурса зад океана. Сега в отговор на нейните нападки, г-жа Мейзер обяснява, че конкурсът на гореспомената, е само за страната ни и победителките в „Мисис България” не могат да участват в „Mrs World”. Но конкурсът, чиито лиценз притежава Мейзер - "Mrs Bulgaria World" е оторизиран за това.

От своята Фейсбук страница Анита призовава министерството на туризма и хотелиерите да се обединят в организацията на шоуто у нас за да рекламират страната като туристическа дестинация. Финалът, на който се събират най-красивите семейни жени от целият свят се провежда в едни от най-красивите кътчета по света, защо да не се проведе и у нас.

Пред Bulgariautre.bg Анита Мейзер заяви, че ще поиска право на отговор в предаването „Господари на Ефира”.