Гери Халиуел се омъжи за бос от Формула 1

Бившата Спайс Гърл има дъщеря от предишна връзка

Гери Халиеул се омъжи за Кристиан Хорнер в църквата "Сейнт Мери" в Убърн в Бедфордшър, Англия.

Бившата спайска, която има 9-годишна дъщеря Блубел от предишна връзка, сключи брак с шефа на екипа на "Ред бул" във Формула 1.

Сред гостите на церемонията бяха бившата й колежка от групата "Спайс гърлс" - 42-годишната Ема Бънтън и приятелят й Джейд Джоунс, телевизионните знаменитости Майлин Клас и Аманда Холдън, актрисите Доун Френч и Дженифър Сондърс. Легендата от Формула 1 Ники Лауда,а Дейвид Култард се появи на церемонията в традиционна шотландска поличка.

На сватбата си Гери бе с бяла рокля с три четвърти ръкави и златисти сандали. Тя освен това държеше в ръка букет от розови и бели рози и божури. Роклята е дело на дизайнерката Сара Бертон от модна къща Аликзандър Маккуин, която създаде булчинската одежда на Кейт Мидълтън.

Макар да твърдеше, че ще пристигне от САЩ за сватбата, бившита спайска Мел Би не бе сред присъстващите на церемонията. Тя качи в Туитър приветствено послание до младоженката.

Мел Си и Виктория Бекъм, които в момента работят над различни проекти в Азия, също не бяха сред присъстващите. Модната дизайнерка качи в Туитър приветствено послание до Халиуел, с което й пожелава много щастие и любов.

Родителите на 41-годишният младоженец отказаха да присъстват на сватбата, според The Daily Mail. Съобщава се, че не приемат факта, че Хорнер е напуснал жена си заради Халиуел.

Гери и Кристиан се познават от пет години, но започват да се среща през пролетта на 2014 година. През ноември миналата година двойката обяви годежа си. Хорнер има 14 години  граждански брак с приятелката си Бевърли Алън и има дъщеря на годинка.