Американка роди 13 момчета подред

Разликата между първородния син и изтърсака е 22 години

Катери Шванд постави истински рекорд, на 13 май, тя роди 13-тото си дете, и той както всички  останали нейни деца, също е момче. Вероятността за такова събитие е около 1 на 8000 изчислява в-к Huffington Post.

40 годишните жители на Мичиган Джей и Катери Шванд и този път, както  предишните 12, не изневериха на навиците си и не пожелажа да научат полът на бебето предварително. Разбира се, те биха искали най-накрая да имат дъщеря, но Катери не се съмняваше, че отново ще има син, и се оказва права.

"О, Боже мой, ние отново трябва да измисляме име!" - Пише в своя Facebook щастливият баща. Двойката вече имат 22-годишният Тайлър, Зак на 19, Дрю на 18, Брандън на 16, Томи на 13, Уини на 12, Келвин  на 10, Гейб на 8, Уесли на 6, Чарли на 5, Лука е на 3 и Тъкър, който през август ще навърши 2 години. Какво богатство само.

Катери каза, че самата тя е от голямо семейство с 14 деца. В интервю миналата седмица тя заяви, че изпитва голяма удовлетвореност от майчинството.

"Децата са малка частица от теб самия. Всеки ден е Ден на майката", каза Катери Шванд. „Подаряват ми цветя, които берат в градината. Дори и да е глухарче, е специално, защото са помислили за мама".