Направи селфи с европроект!

В центъра на София експерти ще обясняват как успешно да кандидатстваме за евросредства

Как успешно да кандидатстваме по европроекти? Ако се чудите, то изложение „Една посока, много възможности“ е за Вас. То ще се проведе на 28 май 2015 г. от 11 до 20 ч. в Градската градина на София (на мястото на бившия мавзолей), съобщиха от Министерство на околната среда и водите.

Оперативна програма „Околна среда“ ще участва в инициативата със собствен щанд, на който ще бъдат предоставени информация и материали за актуални процедури за кандидатстване с проектни предложения, добри практики по вече реализирани проекти, както и обща информация за новия програмен период.

Събитието ще събере на едно място експерти от всички програми, финансирани от европейските фондове през периода 2014 - 2020 г. Европейският комисар по регионалната политика Корина Крецу ще посети щандовете на програмите в 18 часа.

В рамките на събитието ще се състои и официалното награждаване на победителите в конкурса „Направи селфи с европроект“, което е с начален час 17,30 ч. Конкурсът се провежда в периода 20-27 май 2015 г. чрез социалната мрежа фейсбук. За повече информация и участие посетете профила eufunds.bg

Инициативата е на Централното координационно звено в Администрацията на Министерския съвет и се провежда съвместно с Управляващите органи на програмите за периода 2014 - 2020 г.