Сухи кранчета в пет квартала

Безводие ще мъчи и централни софийски улици

Пет столични квартала ще останат на сухо в първия работен ден, заради планувани ремонти на „Софийска вода”.

Най-потърпевши ще бъдат жителите на квартал „Кремиковци”, защото безводието там ще е близо 12 часа – от 09.00 до 21.00 часа. Засегнати ще бъдат живущите по улиците:  Възраждане, Кремиковска, Светлина, Св. Георги Победоносец, Пробуда и Хаджи Димитър.

По-благодатно ще е положението във „Факултета”. От 10 сутринта до 17.00 ч. кранчетата ще са сухи само по улица „Несебър” при това само в отсечката от ул. „Суходолска” до бул. „Възкресение”.

Улица „Летоструй” в квартал „Васил Левски” също ще е на воден режим. Но само в карето между бул. „Ботевградско шосе” до ул. „Генерал Инзов” при това във времето от 09.00 до 19.00 ч.

Две ще са пък улиците в жк. „Слатина”, където няма да има вода. Това са улица „Нектар” и улица „Слатинска река” №12,№14. Там кранчетата ще са сухи от 10.00 до 14.00 часа.

И квартал „Гоце Делчев” няма да бъде подминат. Само че там засегнати ще бъдат само два блока, а именно бл. 2Е и бл. 4Е. сушата при тях ще е от 10.00 до 18.00 часа.

Без значение къде живеем, „Софийска вода” е навсякъде. Затова и самият център на столицата няма да бъде подминат. Така от 11.00 до 18.00 часа вода няма да има по централната улица „Поп Богомил” от ул. „Будапеща” до ул. „Георги Сава Раковски”, както и по улица „Будапеща” от бул. „Сливница” до ул. „Кирил и Методий”.