Александър Барт и Дани Абало също напуснаха Лудогорец

Благодарят на "орлите за прекараното време с отбора от Разград

Още двама футболисти напускат Лудогорец след последния мач за сезона в "А" група. Александър Барт и Даниел Абало си тръгват като свободни агенти, тъй като договорите им изтичат. Така отборът, който се превърна в хегемон у нас в последните години, лека-полека започва да се разделя с част от играчите си. Преди няколко седмици от Разград си тръгна Роман Безяк, а днес се появи новината, че Жуниор Кайсара е на преговори с Шалке 04.

Александър Барт написа във Фейсбук: "Приключението в България завършва по възможно най-добрият начин - с 6-та шампионска титла. 7 страхотни години в България - срещнах жена ми, роди се моят син, приятели и много щастливи спомени. Желая ви много щастие и успехи на Лудогорец. В професионален план - 6 шампионски титли, 3 купи и 3 суперкупи. Това е равносметката на моите 7 години тук. Голямо благодаря на всички, грижете се за себе си!"

Ето и написаното от Даниел Абало в "Туитър": "Днес е тъжен ден, но също така и вълнуващ! Днес приключих договора си с Лудогорец, на който съм много благодарен за всичко. Само Лудогорец."

"Сега с много ентусиазъм и вълнение започвам ново предизвикателство в кариерата си! Благодаря на всички за подкрепата и обичта, която получих!"

От Лудогорец също потвърдиха за раздялата с двамата чрез официалния си сайт.