Синът на Абрамович си търси гадже в сайт за запознанства

Младежът не се отличава много от връстниците си, освен с богатството на татко Роман

Чудесна новина за златотърсачките, най желаният ерген в Европа е свободен и се оглежда за нещо ново. Синът на руския милиардер Роман Абрамович се е регистрирал в популярен сайт за запознанства.

От профилът му достояние станаха публичните снимки на Аркадий Абрамович, които го показват зад волана на изключителен автомобил Bugatti, в екипна руския национален отбор по хокей, както и с бившата му приятелка.

В последно време семейството на Роман Абрамович страни от публичност около личния си живот. Е, не че дъщеря му Анна не блесва на кориците на таблоидите, но личния живот на най-големият син на 48-годишният бизнесмен до този момент беше почти неизвестен .

Сега стана ясно, че 21-годишният изпълнителен директор на компанията Zoltav прекарва свободното си време в известен сайт за запознанства.

Според слуховете, профилът на Аркадий  в този сайт се появил веднага след раздялата с дъщерята на известния ресторантьор Аркадий Новиков. Всъщност, младият мъж не се поколебал да публикува в профила си снимка с Александра. Въпреки че, той е един от най-желаните ергени не само в Русия, но и в цяла Европа.

В допълнение, в профила на Абрамович младши потенциалните булки могат да се насладят на селфи зад волана на суперавтомобил Bugatti Veyron, каквото Сюлейман Керимов подари на футболиста Самуел Ето'о. Цената на този автомобил е около два милиона евро.

На друга снимка младият бизнесмен се появява в екип на хокейния отбор на Русия.

От всичко публикувано в акаунта за запознанства от Аркадий Абрамович, можем да заключим, че той рядко посещава светските партiта и не споделя любовта на баща си към футбола. Може би все още имате шанс момичета, защото не е известно дали синът на олигарха е намерил любовта на живота си в сайта за запознанства Tinder.