Летните купони в „9-ти километър” започват

Щур купон ще даде началото на летния сезон още тази вечер

И тази година лятото дойде като че ли неусетно, но посрещането му ще бъде грандиозно, в стила, който е запазена марка на комплекс „9-ти километър” – с щура парти атака, колосални дози музика и нощното къпане разбира се, което си остава класическо в лудориите за комплекса. 

Остават броени дни до старта на Обратното броене в комплекс 9-ти километър приключва. На 05 юни летният сезон ще избухне толкова горещо, че дори и Слънцето би се изпотило, а Венера би се изчервила. Стартът на вечерта ще бъде в ръцете на неповторимият купонджия Дичо.

Организаторите на събитието обещават незабравима вечер с хитовете на безспорния любимец на почитателите на съвременната българска рок музика. А какъв ще бъде репертоарът му, предстои да видим. Едно е сигурно, купонът ще е на макс - атрактивни промоции, нощно къпане, предизвикателни адреналинки с гъвкави тела ще държат емоциите в нажежено състояние, а зад пулта ще се раздава добре познатия на всички DJ Tod. Феновете на тези партита на комплекс 9-ти километър знаят за какво става дума.За останалите нека съдържанието им остане изненада. Разрежете скуката и монтирайте настроение! Комплекс „ 9-ти километър” ще постави началото на летния сезон с лудо парти. В 21:00 ч. часовникът на купона ще затиктака още по-горещо Welcome в комплекс 9-ти километър – входът е свободен!