Защо кръшкат омъжените жени

Обвързаните дами искат мъж, който сексуално ще ги "побърка" и ще ги накара да се почувстват желани

Те не търсят любов до края на живота си, отдавна са престанали да вярват в приказките за принца на бял кон. Добре знаят какво искат, дори и да не го признават пред себе си. Омъжените жени искат мъж, който сексуално ще ги "побърка" и ще ги накара да се почувстват желани.

Това са най-честите причини, поради които те изневеряват на съпрузите си:

Фатално очарована

Тях им липсва чувството да се почувстват привлекателни. Бурният секс е най-добрият начин, а мъжът, който може да й я събуди фантазията ще я побърка. Те не си падат по простащина и перверзии, а по вдъхновяващи мъже. Ако някой се погрижи за тях и им обърне подобаващо внимание, тогава са големи шансовете, че жената ще се реши на изневяра.

Когато мъжът ви накара да се почувствате красива

Повечето омъжени жени не се чувстват привлекателни - единственият мъж в живота им вероятно ги взема "за даденост" и отдавна е престанал да им прави комплименти, съобщава zajenata.bg. Особено, ако е родила деца, тя е изключително самокритична за своето тяло. Тогава се появява някой нов в живота й и ежедневно я залива с комплименти.

Дискретност

"Третото лице" в брака не губи нищо, но тя рискува всичко. Ако мъжът й предложи сериозна връзка, тогава тя няма да се впусне в афера с него. Прелюбодеянието има своите правила, а мисленето за страстни оргазми с някой, достатъчно ще ги заинтригува, за да се впусне в забранена връзка.