Любо Пенев е започнал да губи търпение

Спорт

09-06-2015, 13:16

Снимка:

LAP.bg

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА дължи 800 000 лева на Бенжелюн

Любо Пенев не иска Николич в ЦСКА

Ивайло Манджуков и Милко Георгиев получиха ултиматум от феновете и акционери да заявят намеренията си

Любослав Пенев е започнал да губи търпение относно ситуацията в ЦСКА. Първоначално на него му е било обещано, че в първата седмица на юни всичко около клуба ще е ясно, пише "Тема спорт". Срокът обаче отмина, а положението на "Армията" продължава да е забулено в мистерия.

Или поне никой не е излязъл да каже какво ще се прави, как ще се прави и от кои хора. Така наречените актуални собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев получиха ултиматум от фенове и акционери да заявят категорично намеренията си най-късно до понеделник (б.а. - вчера).

От тях обаче ни вопъл, ни стон. Мълчат. Ама докога... Работели денонощно за спасението на ЦСКА. Това явно е някаква строго секретна работа, за която никой не трябва да знае нищо.

Преди седмица Любослав Пенев прие финансовата рамка, която му е била съобщена относно възнагражденията на треньорския щаб. Той бе предвидил сборът на отбора за лятната подготовка да бъде на 14 юни, неделя, когато да се направят медицински изследвания на играчите, а ден по-късно да се проведе и първата тренировка.

Плановете му обаче увисват със страшна сила във въздуха, тъй като ситуацията в ЦСКАвсе още е без решение. Иван Маркович и Апостол Попов вече си събраха багажа.

Сърбинът подаде молба за разтрогване на договора заради неполучени заплати, а вторият подписа с Университатя Крайова, след като контрактът му изтече. Ако до два дни мъглата над "Армията" не се разсее, почти сигурно и други играчи ще си тръгнат.

Стивън Сънди вече има няколко оферти и е готов да изчака още съвсем малко, преди да последва Маркович. Други футболисти също са на ръба на търпението си. Скоро ще стане дължима и заплатата за месец май, с което състезателите ще чакат вече по три месечни възнаграждения.